Tandartspraktijk Meer en Vaart

 
Wij bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk en voor uw gezondheid.

Visie
In onze algemene praktijk bieden wij kwalitatieve tandheelkundige zorg aan patiŽnten uit Osdorp en omgeving. Iedereen krijgt zorg op maat, waarbij onder andere aan kinderen extra tijd en aandacht wordt besteed. Ook bieden wij veel preventieve maatregelen zoals poetsinstructie, voedingsanalyse en fluorideeapplicatie.

Y. Arango mondhygiŽniste .

X. Wang tandarts .

M. Rodriguez de LeÚn tandarts .

Informatie over onze behandelingen, resultaten van een behandeling, risico's van de behandeling, te verwachten kosten van een behandeling en de te verwachten duur van de behandeling worden door de tandarts met u besproken. Indien een complexe en/ of ingrijpende behandeling gewenst is, zult u daarbij ook schriftelijke informatie over de behandeling en de te verwachten kosten ontvangen. Indien nodig verwijzen wij naar andere disciplines zoals: kaakchirurg, orthodontist, implantoloog en parodontoloog.

Wilt u patiŽnt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom. U krijgt eerst een kennismakingsgesprek. U kunt zich telefonisch aanmelden of het contactformulier invullen.
Vergeet u niet bij de opmerkingen uw geboortedatum te vermelden.
 
Afspraken
Voor het maken van afspraken vragen wij u op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur te bellen, tel. 020-610 9100.

 
Bereikbaarheid
Het is mogelijk gratis te parkeren bij de praktijk.
Tram 17 is op minder dan 5 minuten loopafstand.
Er is een bushalte op 50 meter afstand. Lijnen 61,63,69,192.
Zie ook de pagina Kaart / Route.
 
 
Betaling
Wij hebben met alle verzekeraars een contract en kunnen uw nota direct declareren.